Management Development

Management Development

De schoolleiding staat vaak voor grote uitdagingen. Van u als schoolleider en bestuurder wordt steeds meer verwacht: goede onderwijsresultaten, finance and control, goed werkgeverschap, behoud van de concurrentiepositie en kracht van de school, veiligheid en good governance.

Wij trainen, adviseren en begeleiden op het gebied van digitaal en interactief leren in het voortgezet onderwijs. Onze adviseur/trainers staan zelf al jaren voor de klas, weten hoe het werkt en hoe het in de klas kan werken als digitale hulpmiddelen op de juiste manier worden ingezet. Wij hebben verstand van elektronische leeromgevingen en digitale hulpmiddelen en stellen ons daar onafhankelijk en kritisch in op. Wij garanderen met onze aanpak dat onderwijsresultaten verbeteren en dat kosten voor school en voor ouders en leerlingen beheersbaar blijven.

Om effectief antwoord te geven op de gestelde eisen biedt Van Loo en partners u specifieke trainingen, op maat gesneden, op basis van doelgerichte groepsassessments. Onze trainingen zijn vraaggestuurd en flexibel inzetbaar. De leervragen van het management team zijn bepalend voor de inhoud van het programma van de specifieke trainingen.

Het uitgangspunt in onze trainingen vormen de landelijk vastgestelde schoolleidersprofielen, de specifieke omstandigheden van de school, de leerlingpopulatie, het docententeam, de kwaliteitseisen van de inspectie en de verwachtingen van ouders en leerlingen.